Mentorprogramma van L’Oréal. Aanmelden voor 25 februari

07 februari 2019
Mentorprogramma van L’Oréal. Aanmelden voor 25 februari
">
Het mentorprogramma van L’Oréal richt zich op net afgestudeerden van een WO-opleiding met een focus op Sales, Supply Chain, Business, Marketing, Finance of Digital. Wie wil zich oriënteren op de arbeidsmarkt en een bijdrage leveren in het kader van ‘Beauty for al'? Tijdens dit mentorprogramma worden studenten/net afgestudeerden gekoppeld aan een professional van L’Oréal.

In het programma staat de professionele ontwikkeling centraal. De mentor fungeert als sparringpartner die kennis en tips & tricks kan meegeven uit het bedrijfsleven. Daarnaast hoopt de professional veel van trainee te leren tijdens dit traject, om L’Oréal nog diverser en inclusiever te maken.

De student/net afgestudeerd stelt - met ondersteuning van de mentor - een plan van aanpak op voor een succesvolle overgang naar de arbeidsmarkt. En de mentoren stellen, met ondersteuning van de student/net afgestudeerde, een plan van aanpak op om L’Oréal nog diverser en inclusiever te maken.

Kortom: een kans voor studenten om zich succesvol voor te bereiden op de arbeidsmarkt!

Studenten kunnen meedoen als zij: 

  • in hun afstudeerfase zitten of net zijn afgestudeerd in het WO;
  • deel uitmaken van een ondervertegenwoordigde groep, met een specifieke focus op Nederlandse studenten met een niet-westerse achtergrond of vluchtelingstudenten;
  • beschikbaar zijn in de periode maart 2019 - juni 2019.

Deadline voor aanmelden is 25 februari 2019.

Lees meer
 

 
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies