Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Leren over ondernemerschap in gebarentaal

08 november 2018
Leren over ondernemerschap in gebarentaal
">
In het project Deaf Enterprise werd een curriculum ontwikkeld voor dove gebarentaalgebruikers over ondernemerschap en inzetbaarheid. Het curriculum werd getest in twee workshops' met dove gebarentaalgebruikers in het Verenigd Koninkrijk en Italië.

Alle materialen, waaronder veel video's van trainers en deelnemers aan de workshops, zijn te vinden op  www.deafenterprise.eu. De video's zijn in gebarentaal.

De makers gaan er van uit dat het curriculum en veel van de bronnen op de website (bijvoorbeeld een verklarende woordenlijst van veelgebruikte bedrijfstermen die in gemakkelijk te lezen Engels worden uitgelegd) ook kunnen worden gebruikt door trainers en organisatoren van workshops voor andere doelgroepen, bijv. minderheidsgroepen of groepen met specifieke leerbehoeften.

Iedereen is vrij om alle materialen te kopiëren:
Delen - kopiëren en herverdelen van het materiaal in elk medium of formaat.
Aanpassen - remixen, transformeren en op het materiaal voortbouwen.

De einddatum van het project Deaf Enterprise was 31 augustus 2018. Desalniettemin zijn de partners in het consortium meer dan bereid om vragen van geïnteresseerden te beantwoorden en/of te helpen bij het vertalen en/of aanpassen van het curriculum. De namen van de partners in het Deaf Enterprise consortium vindt u op de website van het project Deaf Enterprise. Of mail naar  info@deafenterprise.eu.

Bron

 
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies