Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Handicap + studie ontvangt cheque van Medilex Onderwijs

10 augustus 2017
Handicap + studie ontvangt cheque van Medilex Onderwijs
">
Handicap + studie heeft vandaag van Medilex Onderwijs een donatie ontvangen van € 1639,- !

Medilex Onderwijs organiseert jaarlijks meer dan 150 onafhankelijke congressen, cursussen en opleidingen  voor professionals in het onderwijs. Deelnemers wordt na afloop gevraagd een evaluatieformulier in te vullen waarbij een stem kan worden uitgebracht op een goed doel. Per evaluatie wordt €1 geschonken. Handicap + studie was afgelopen studiejaar genomineerd en mocht dankzij 1639 deelnemers een idem bedrag in ontvangst nemen.

 
vlnr: Eline Thijssen en Evelien Westerbeek (h+s), Ilona Noorman
en Janneke Wauben (MO)

De donatie wordt besteed aan de ondersteuning van themabijeenkomsten door studentenplatforms van hoger onderwijsinstellingen. Deze bijeenkomsten staan in het teken van ontmoeting en kennisuitwisseling, waardoor het ‘empowerment’ van de betrokken studenten met een functiebeperking wordt vergroot.

 

Meer over dit onderwerp

Doneren

Om activiteiten te ontplooien in het onderwijs voor studenten met een functiebeperking is Expertisecentrum handicap + studie deels afhankelijk van giften en donaties. U kunt het werk van handicap + studie steunen met een gift aan Stichting Expertisecentrum handicap + studie (NSS).
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies