Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Werken en stagelopen bij Berenschot

Werken en stagelopen bij Berenschot
">
Berenschot is een onafhankelijk organisatieadviesbureau met 350 medewerkers wereldwijd dat al bijna 80 jaar werkt voor opdrachtgevers in de publieke en private sector. Berenschot is één van de oprichters van de Universiteit Twente.

"Ons bureau zit vol inspirerende en eigenwijze individuen die allen dezelfde passie delen: organiseren. Ingewikkelde vraagstukken omzetten in werkbare constructies. Door ons brede werkterrein en onze brede expertise kunnen opdrachtgevers ons inschakelen voor uiteenlopende opdrachten. En zijn we in staat om met multidisciplinaire teams alle aspecten van een vraagstuk aan te pakken."

Berenschot kent een actief diversiteitsbeleid en is voorstander van een inclusieve arbeidsmarkt. Heb je een academische opleiding? Reageer dan vooral als je binnen de doelgroep valt. Meer informatie bij i.beukman@berenschot.nl. Neem contact met ons op en vraag naar je mogelijkheden. Ook als je niet 100% voldoet aan de eisen, bijvoorbeeld minder uren wilt/kunt werken. 

Berenschot
Europalaan 40, 3526KS te Utrecht
E-mailadres: i.beukman@berenschot.nl
Website: www.berenschot.nl

Lees over de bedrijfspolicy met betrekking tot werken met een beperking op www.berenschot.nl/werken/diversiteit/
 
Informatie over de beschikbare stageplaatsen:

  • Vereiste competenties/opleidingseisen: hetzelfde als reguliere stageplaatsen.
  • Duur van de stageperiode: hetzelfde als reguliere stageplaatsen behalve als er minder uren gewerkt wordt en de opdracht iets groter is. We proberen de opdracht te carven naar de stagiair. Begeleiding vanuit Inclusief projecteider is een onderdeel van de stage. D.w.z. werkplek wordt aangepast/stage en team en medewerker begeleid.
  • Meestal zijn er 2x per jaar 11 plekken op diverse groepen en diensten.
  • Vacatures komen op de Berenschot-website, op Onbeperkt Aan de Slag en op Young Global People. Wanneer medewerkers een afstand tot de banenmarkt hebben kunnen ze solliciteren via het sollicitatieformulier maar ook bellen en mailen naar Ingrid Beukman, de projectleider Berenschot Inclusief: i.beukman@berenschot.nl, telefoon 030-2916896. Ingrid zal met hen en de manager/aanspreekpunt van de vacature kijken naar de mogelijkheden en de medewerkers waar mogelijk warm aanbevelen. Voorwaarde is dat het opleidingsniveau moet kloppen. De afstand door bijvoorbeeld andere belastbaarheid is geen bezwaar bij Berenschot. Zie voor vacatures:
    Zie vacatures voor stages
    Zie vacatures voor banen
  • Solliciteren via het sollicitatie formulier is wenselijk. Het is van belang om tevens te mailen en bellen met Ingrid Beukman. Zodat ze de eventuele afstand kan helpen overbruggen. Denk aan het overbruggen van bijvoorbeeld een gat op het CV of andere fysieke beperkingen waardoor hulp en aanmoediging nodig is richting de manager die de vacature uit heeft gezet.


 
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies