Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Bikkelz sociaal ondernemend

Bikkelz sociaal ondernemend
">
Bikkelz is een sociaal ondernemend bedrijf dat kantoorartikelen levert. Met 18.000 beschikbare artikelen is er een enorm assortiment beschikbaar voor onze klanten.

Deze sociale onderneming is voortgekomen uit een ruim geïndiceerde arbeidsongeschiktheid van haar oprichter. Het werd in eerste instantie opgestart uit noodzaak, omdat er geen bedrijf of instelling bereid was het “risico” te nemen een gedreven man met fysieke beperkingen in dienst te nemen.  

Bikkelz wil groei en ontwikkeling bewerkstelligen met mensen waarvoor het niet altijd vanzelfsprekend is dat ze vast werk hebben en houden. Met mensen die zogenaamd “afstand hebben tot de arbeidsmarkt”. Maar vooral met mensen die een intrinsieke motivatie hebben om een eigen vangnet te creëren en niet zonder meer een vangnet willen accepteren.

Mensen die productief willen zijn binnen een winstgevende sociale onderneming, waarbij ze zelf deelverantwoordelijk zijn voor eigen continuïteit aan werk en inkomen. Met inzet van de juiste mensen en mogelijkheden zal Bikkelz in staat zijn en blijven om zichzelf en anderen te ontwikkelen.

Met de kennis- en ontwikkelpartners All-Office Van den Corput en Rensson Opleidingen en trainingen biedt Bikkelz haar medewerkers training, scholing en begeleiding, zodat de volgende leus waargemaakt kan worden:

"Onze kwaliteit en motivatie kent geen beperkingen."

Bikkelz wil studenten met afstand tot de arbeidsmarkt/functiebeperking een stageplaats bieden. En kan in ieder geval 1 persoon plaatsen op MBO 4 niveau (minimaal level 3) of hoger.
Naast een werkelijke plaats op kantoor, kunnen studenten ook vanuit huis werken voor Bikkelz. Dan komt een praktijkbegeleider indien nodig bij de student aan huis.
Het gaat om commercieel administratieve en financiële werkzaamheden.
Dit kan vanaf 5 uur per week tot 40 uur per week, zo flexibel in te vullen als maar kan.
Op het  kantoor in Breda is helaas geen lift en zal 1 trap gelopen moeten worden. 

www.bikkelz.nl 

 

 
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies