Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening
">
Expertisecentrum handicap + studie werkt samen met hogescholen en universiteiten om de toegankelijkheid van het onderwijs te verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door trainingen en (beleids)advies op maat te geven, expertisemiddagen te organiseren en kennis uit te wisselen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Trainingen

Handicap + studie weet alles over succesvol studeren met een beperking. Deze kennis delen wij via inspirerende trainingen over bijvoorbeeld studeren met autisme of ADHD en flexibel onderwijs.

Infolijn

Heeft u een vraag of wilt u advies over studeren met een functiebeperking? Via de handicap + studie infolijn kunnen onderwijsprofessionals informatie en advies aanvragen bij een van onze experts.

Advies en ondersteuning

Onderwijsinstellingen kunnen bij handicap + studie terecht voor adviestrajecten om het beleid studeren met een handicap helder in beeld te krijgen en zo nodig bepaalde voorzieningen te treffen.

Projecten

Handicap + studie is betrokken bij diverse projecten die het onderwijs voor studenten met een beperking stimuleren.

Downloads 

Onder 'Downloads' zijn alle publicaties (van handicap + studie) over studeren met een beperking te vinden.

Nieuws

Zuyd Hogeschool tevreden over projectleiding handicap + studie!

30-05-2016
Expertisecentrum handicap + studie verzorgt bij Zuyd Hogeschool de projectleiding rond de implementatie van het beleid studeren met een functiebeperking. Mare de Groot - hoofd Dienst Studentzaken - vertelt waarom en wat dat oplevert. Zij is positief over handicap + studie als partij met verstand van zaken en een goed netwerk!
Lees verder over: Zuyd Hogeschool tevreden over projectleiding handicap + studie! >>
Overzicht nieuws >>
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies