Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Chemiebedrijf Dow heeft accessibility-statement

Chemiebedrijf Dow heeft accessibility-statement
">
Chemiebedrijf Dow - met 20 fabrieken in de Benelux - heeft een accessibilty-statement op haar vacaturesite. Dow Nederland is in 2015 benoemd tot Best Workplace 2015. Mede door het uitgebreide diversiteits- en inclusiebeleid is Dow gewaardeerd als een fijne werkplek. Dow Benelux kent verschillende netwerken die zich inzetten voor een inclusieve werkplek waar een ieder zich welkom voelt.

Over Dow

Dow combineert de kracht van wetenschap en technologie om zo voortdurend die dingen te verbeteren die essentieel zijn voor de vooruitgang van de mens. Het bedrijf verbindt chemie en innovatie met de principes van duurzaamheid. Op die manier worden veel van de meest dringende problemen in de wereld aangepakt, zoals de behoefte aan schoon drinkwater, het besparen van energie, het opwekken van duurzame energie en het verbeteren van de landbouwproductiviteit.
Dow's verschillende bedrijfsonderdelen voor specialistische chemicaliën, geavanceerde materialen, landbouwwetenschappen en kunststoffen zijn toonaangevend binnen de industrie. Zij bieden op technologie gebaseerde producten en diensten aan klanten in ongeveer 160 landen en in sectoren met een hoge groei, zoals elektronica, water, energie, coatings en landbouw. In 2014 behaalde Dow een jaaromzet van ongeveer $58 miljard en had het bedrijf wereldwijd ongeveer 53.000 mensen in dienst. De ruim 6.000 producten van het bedrijf worden geproduceerd op 201 vestigingen in 35 landen over de hele wereld.

Dow Benelux

Vanuit 6 locaties en 20 fabrieken in de Benelux leveren 2000 medewerkers en zo'n 700 contractor-medewerkers dagelijks een belangrijke bijdrage aan de activiteiten van Dow. De kern van de activiteiten van Dow Benelux bestaat uit de productie van basischemicaliën en kunststoffen. De 20 fabrieken in de Benelux produceren samen meer dan 800 verschillende innovatieve chemicaliën en kunststoffen. Deze vind je terug in tal van producten en toepassingen. We maken vooral halffabricaten. Dat zijn korrels en vloeistoffen die verder worden verwerkt. In voeding, papier, geneesmiddelen, cosmetica, transport, verpakkingen, verven en coatings: de producten van Dow vind je echt overal.

Dow Nederland

Dow Nederland is in 2015 benoemd tot Best Workplace 2015. Mede door het uitgebreide diversiteit- en inclusiebeleid is Dow gewaardeerd als een fijne werkplek. Dow Benelux kent verschillende netwerken die zich inzetten voor een inclusieve werkplek waar een ieder zich welkom voelt.

Accessibility-statement op vacaturesite van Dow

Zie www.careersatdow.com voor vacatures. Deze vacaturesite heeft een accessibility-statement voor wat betreft toegankelijkheid voor mensen met een beperking.

Vragen over werken bij Dow

Voor specifieke vragen over werken bij Dow kan contact worden opgenomen met:

Marlou Eckhardt
Human Resources
Dow Benelux B.V.
+31.115.671645
mceckhardt@dow.com

 

Naar de website van Dow 

Naar Dow op facebook 

logo dow

 
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies