Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

L'Oréal zoekt stagiairs met een arbeidsbeperking

L'Oréal zoekt stagiairs met een arbeidsbeperking
">
L’Oréal is gedurende het jaar op zoek naar nieuwe stagiairs. Vanuit ons diversiteitsbeleid zijn wij op zoek naar studenten (HBO/WO) met een beperking. Wil jij praktijk ervaring opdoen bij het grootste cosmetica bedrijf ter wereld? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Diversiteit is één van de belangrijkste pijlers voor L’Oréal. Onze missie ‘beauty for all’ houdt in dat wij voor alle consumenten, met ieder verschillende schoonheidsbehoeften, een product kunnen bieden dat bij hen past. Om aan de diverse behoeften van onze consumenten te voldoen,  is het van groot belang dat ons personeelsbestand ook divers is. En daarom zoeken we jou.

Stageplaatsen

Vanuit ons diversiteitsbeleid zijn wij op zoek naar stagiairs met een arbeidsbeperking. Wij bieden stageplaatsen voor een duur van 5 tot 6 maanden binnen de volgende vakgebieden: Sales, Marketing, Logistiek, Finance, PR, Corporate Communicatie en Human Resources. Om te zorgen dat jouw stage goed verloopt zullen we samen bekijken welke eventuele aanpassingen er nodig zijn; dat kan zijn in de inrichting van je werkplek, maar ook werkinhoudelijk of in werktijden.

Intern Development Program (IDP)

Naast het werken binnen een jong, energiek en dynamisch bedrijf, bieden wij voor onze stagiaires het Intern Development Program (IDP) aan: een integratietraject speciaal voor stagiairs. IDP biedt gedurende de stageperiode: een welkomstpresentatie, persoonlijke begeleiding, presentatiemogelijkheden, officiële evaluaties en sociale evenementen. Daarnaast krijg jij een stagevergoeding van 650,- euro bruto per maand (op basis van een volle werkweek).

Bekijk vacatures op carrièrewebsite

Ben jij de gemotiveerde student in de laatste fase van een HBO- of WO- studie die L’Oréal zoekt? Bekijk dan onze vacatures op onze carrièrewebsite: http://career.loreal.com. Om te solliciteren kan je je CV en motivatie sturen naar onze Campus Recruiter Bianca van Vals bianca.vanvals@loreal.com

Kijk hier om meer lezen over het Diversiteitsbeleid van L’Oréal. 

Logo L'oreal 

 
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies