Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website https://www.handicap-studie.nl

Regiobijeenkomst Informatievoorziening en digitale toegankelijkheid

04 april 2019
Regiobijeenkomst Informatievoorziening en digitale toegankelijkheid
">
In april organiseren we drie regiobijeenkomsten rondom het thema Informatievoorziening en digitale toegankelijkheid. Op 4 april 2019 vindt de eerste van deze reeks plaats bij de Hogeschool van Amsterdam.

Uit diverse onderzoeken blijkt dat informatievoorziening voor studenten met een extra ondersteuningsvraag laag wordt beoordeeld door studenten. Zij vinden dat er extra aandacht moet komen voor zowel voorlichting als begeleiding voorafgaand aan en tijdens de studie. Voor een goede informatievoorziening is digitale toegankelijk een belangrijk onderdeel.

Tijdens de regiobijeenkomsten praten we met deskundigen op dit gebied en gaan we samen aan de slag. Hoe is de informatievoorziening op uw instelling georganiseerd? Wat gaat goed, wat kan beter? En hoe staat het met de digitale toegankelijkheid?

De bijeenkomsten zijn bestemd voor studiebegeleiders, docenten, studentendecanen en andere professionals in het hoger onderwijs.

Bij voldoende belangstelling worden deze bijeenkomsten op onderstaande data georganiseerd, steeds van 10.00 tot 14.00 uur.

 

Aan deelname zijn geen kosten verbonden.
 

Meer over dit onderwerp

Regiobijeenkomsten

Op deze pagina vindt u informatie over de aankomende regiobijeenkomsten en de verslagen en presentaties van de regiobijeenkomsten die Expertisecentrum handicap + studie eerder organiseerde. Deze bevatten een schat aan informatie over diverse thema's rondom studeren met een functiebeperking.

Agenda

Vorige maand
Volgende maand
maart 2019
ma
di
wo
do
vr
za
zo
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31
Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies