Opmaak uitschakelen

Studieproces in kaart

Volg de weg van studenten door het hoger onderwijs. Ontdek de sleutelmomenten en jouw rollen hierin.
Lees verder

Trainingsaanbod 2016

Het trainingsaanbod van handicap + studie voor 2016 is bekend!
Lees verder

Nieuwsbrief h + s

Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en activiteiten van handicap + studie? Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Lees verder

Nieuwsbrief h + s

Op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwikkelingen en activiteiten van handicap + studie? Meld je aan voor de nieuwsbrief!
Lees verder
Ga naar de eerste header
Ga naar de tweede header
Ga naar de derde header
Ga naar de vierde header

handicap + studie

Expertisecentrum handicap + studie ondersteunt hogescholen en universiteiten bij het toegankelijk maken van onderwijs voor studenten met een functiebeperking.
Lees verder over: handicap + studie

Nieuws

 
Teaser agenda

Zuyd Hogeschool tevreden over projectleiding handicap + studie!

Expertisecentrum handicap + studie verzorgt bij Zuyd Hogeschool de projectleiding rond de implementatie van het beleid studeren met een functiebeperking. Mare de Groot - hoofd Dienst Studentzaken - vertelt waarom en wat dat oplevert. Zij is positief over handicap + studie als partij met verstand van zaken en een goed netwerk!
Lees meer over: Zuyd Hogeschool tevreden over projectleiding handicap + studie! >>

Vacature IT Support Medewerker bij L'Oréal

L'Oréal is voor het kantoor in Hoofddorp per direct op zoek naar een IT Support Medewerker (40 uur/week). In het kader van het diversiteitsbeleid van L’Oréal wordt kandidaten met een functiebeperking nadrukkelijk gevraagd te reageren!
Lees meer over: Vacature IT Support Medewerker bij L'Oréal >>
Meer nieuws

Agenda

 
Teaser agenda
16 juni 2016

Training Begeleiden van studenten met psychische problemen

Steeds meer studenten met psychische problemen studeren in het hoger onderwijs. Het gaat om studenten die de intelligentie hebben om hoger onderwijs te volgen, maar die vaak behandeling van hun psychische problemen nodig hebben en daarnaast ondersteuning bij het studeren. Onderwijsprofessionals ervaren vaak ‘handelingsverlegenheid’ in het contact met en de begeleiding van studenten met psychische problemen. In het onderwijs staat de studentrol, niet de patiëntrol centraal, maar hoe zorg je er in de praktijk voor dat die studentrol centraal blijft staan?
Lees meer over evenement: Training Begeleiden van studenten met psychische problemen >>
28 juni 2016

Congres Universal Design for Learning – License to Learn (UDLL) - A European perspective on UDL.

Op 28-29 juni 2016 vindt in Gent (België) het volgende congres plaats: Universal Design for Learning – License to Learn (UDLL) - A European perspective on UDL.
Lees meer over evenement: Congres Universal Design for Learning – License to Learn (UDLL) - A European perspective on UDL. >>
Naar agenda

Twitter

Inschrijven nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief