Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website http://www.handicap-studie.nl

Vacature voor een consultant bij Expertisecentrum handicap + studie

20 februari 2017
Vacature voor een consultant bij Expertisecentrum handicap + studie
">
Handicap + studie is op zoek naar een consultant. Het gaat om een fulltime functie (37,5 uur) op medio- of juniorniveau voor iemand met minimaal 4 jaar relevante werkervaring.

De functie

Als consultant werk je zowel zelfstandig of in teamverband aan het

  • verstrekken van informatie aan (hoger) onderwijsinstellingen en studenten;
  • geven van trainingen en presentaties aan onderwijsprofessionals;
  • adviseren van (hoger) onderwijsinstellingen op beleidsniveau;
  • opbouwen en onderhouden van een relevant netwerk;
  • ontsluiten van kennis op het gebied van studeren met een functiebeperking;
  • verwerven van opdrachten.

We verwachten dat je expertise opbouwt en je specialiseert in één van de deelgebieden van studeren met een functiebeperking.

De functie-eisen

Je hebt een afgeronde hbo/wo opleiding met tenminste 4 jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met de thematiek en wilt graag je talenten en vaardigheden inzetten voor een toegankelijk en studeerbaar onderwijs. Je weet professionals binnen de onderwijsinstellingen op basis van jouw visie en inbreng te inspireren. Je werkt resultaat-en kwaliteitsgericht, bent proactief en kunt projectmatig werken. Je beschikt over goede communicatieve en ICT-vaardigheden en kunt goed en toegankelijk schrijven.

Het is een pré als je ervaring hebt met fondsenwerving en/of expertise hebt op het gebied van examinering en accreditatie. Ook een netwerk binnen het (hoger) onderwijs en/of bij gemeentes is een pluspunt.

Het aanbod

Een arbeidscontract voor de duur van één jaar, met aansluitend de mogelijkheid tot verlenging. CINOP heeft een eigen cao met een compleet pakket aan arbeidsvoorwaarden. We zoeken een fulltime collega (37,5 uur) op een medior of junior consultantsniveau.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Marian de Groot, directeur handicap + studie, tel. 06-12509670. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op www.handicap-studie.nl

Kandidaten met een functiebeperking wordt met nadruk gevraagd te reageren.

Sollicitaties in de vorm van een brief met CV sturen naar: sollicitatie@cinop.nl onder vermelding van vacaturenummer 01-17.

Disclaimer en Privacy statement. Bezoek je onze website, dan ga je akkoord met deze cookies