Opmaak uitschakelen
Certificaat van toegankelijkheid Voor de gekeurde pagina's van de website http://www.handicap-studie.nl

Onze dienstverlening

-
Onze dienstverlening
">
Expertisecentrum handicap + studie werkt samen met hogescholen en universiteiten om de toegankelijkheid van het onderwijs te verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door trainingen en (beleids)advies op maat te geven, expertisemiddagen te organiseren en kennis uit te wisselen. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten.

Trainingen

Handicap + studie weet alles over succesvol studeren met een beperking. Deze kennis delen wij via inspirerende trainingen over bijvoorbeeld studeren met autisme of ADHD en flexibel onderwijs.

Infolijn

Heeft u een vraag of wilt u advies over studeren met een functiebeperking? Via de handicap + studie infolijn kunnen onderwijsprofessionals informatie en advies aanvragen bij een van onze experts.

Advies

Onderwijsinstellingen kunnen bij handicap + studie o.a. terecht voor een beleidsscan om zo het beleid rond studeren met een handicap helder in beeld te krijgen.

Projecten

Handicap + studie is betrokken bij diverse projecten die het onderwijs voor studenten met een beperking stimuleren.

Downloads 

Onder 'Downloads' zijn alle publicaties (van handicap + studie) over studeren met een beperking te vinden.

Partners

Handicap + studie werkt samen met een aantal partners aan toegankelijk onderwijs.

Downloads

Nieuws

Zuyd Hogeschool tevreden over projectleiding handicap + studie!

30-05-2016
Expertisecentrum handicap + studie verzorgt bij Zuyd Hogeschool de projectleiding rond de implementatie van het beleid studeren met een functiebeperking. Mare de Groot - hoofd Dienst Studentzaken - vertelt waarom en wat dat oplevert. Zij is positief over handicap + studie als partij met verstand van zaken en een goed netwerk!
Lees verder over: Zuyd Hogeschool tevreden over projectleiding handicap + studie! >>
Overzicht nieuws >>